пятница, 27 декабря 2013 г.

КАША ГРЕЧАНА З ГРИБАМИ

Каша гречана з сушеними грибами
Для приготування каші гречаной з грибами треба мати:  склян­ку сушених білих грибів, 2-3 цибули­ни, склянку гречаної крупи. Для приготування каші гречаной з грибами необхідно:  Гриби треба за­мочити, відварити, воду відцідити і збе­регти. Гриби ще раз промити і нашинкувати. Додати нашинковані цибулю та моркву.Скласти все (крім гречки) у посуд і тушкувати. Відвар від грибів роз­бавити водою до об'єму двох склянок і влити в гри­би. Довести до кипіння, додати склянку перебра­ної гречки і 2 столові ложки олії. Довести до температури 90°С, зняти з вогню і залишити у посуді, щоб каша дійшла до готовності.Тільки що ви переглянули рецепт приготування каша гречана з грибами.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Каши

Комментариев нет:

Отправить комментарий