пятница, 27 декабря 2013 г.

каша способи приготування

Способи приготування каши рисовой, гречаной, пшоняной

Ці каші можна готувати двома способами.
Перший спосіб: крупу перебрати і замочити на ніч. Вранці зайву воду злити, готувати у посуді на ду­же помірному вогні, довести до температури 70°С, виключити газ, через 15-20 хв. каша буде готова.
Другий спосіб: крупу ретельно промити, виси­пати у посуд "Імперіал”, залити холодною водою із розрахунку: 1 склянка крупи - 1,5 склянки води. У посуді "Імперіал" вода не випаровується. Додати до каші масло, сіль, цукор за смаком і варити на середньому вогні.
Тільки що ви переглянули каши, способи приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Каши

Комментариев нет:

Отправить комментарий