Оселедець в яблуках
Для приготування рецепта оселедець в яблуках необхідно: Яблука середнього розміру розрізати навпіл,
видалити серцевину, а м'якуш обережно вибрати, залишивши шар приблизно у
півсантиметра. Оселедець обробити, чисте філе порубати ножем з м'якушем яблука,
заправити майонезом. Отриманим фаршем начинити половинки яблук, зверху
посипати дрібно порізаним або натертим на тертушку яйцем, прикрасити зеленню.
Оселедець з червоним буряком
Для приготування рецепта оселедець з червоним буряком необхідно: Філе оселедця, невеличкий варений буряк, цибулину,
круто зварене яйце подрібнити, додати тертий твердий сир (якщо немає твердого -
можна звичайний), заправити майонезом, ретельно перемішати, викласти в
салатницю, прикрасити тертим сиром, яйцем, зеленню.
Оселедець з редькою
Для приготування рецепта оселедець з редькою
необхідно: Філе оселедця вимочити в молоці, подрібнити, додати
редьку і цибулю (в пропорції 2:1) та заправити олією.
Оселедець у гірчичному желе
Для приготування рецепта оселедець у гірчичному желе необхідно: Спочатку готуємо гірчичне желе: желатин залити хо- лодною водою на 1,5 години. Гірчицю, чорний мелений перець, сіль, цукор перемішати, додати оцет та олію, підігріти, але не доводити до кипіння, додати підготовлений желатин, дочекатись (помішуючи ложкою), поки розчиниться. Цим желе заливати філе оселедця, гарно розкладеного на блюді разом з шматочками вареного буряка і картоплі. Прикрасити зеленню.
Для приготування рецепта оселедець у гірчичному желе необхідно: Спочатку готуємо гірчичне желе: желатин залити хо- лодною водою на 1,5 години. Гірчицю, чорний мелений перець, сіль, цукор перемішати, додати оцет та олію, підігріти, але не доводити до кипіння, додати підготовлений желатин, дочекатись (помішуючи ложкою), поки розчиниться. Цим желе заливати філе оселедця, гарно розкладеного на блюді разом з шматочками вареного буряка і картоплі. Прикрасити зеленню.
Оселедець під "шубою"
Для приготування рецепта оселедець під "шубою"необхідно: Дрібно січемо філе оселедця та тоненьким шаром
розкладаємо на блюді. Зверху накладаємо шар вареної та тертої картоплі,
моркви, червоного буряка. Заливаємо майонезом. Таких шарів може бути 1-2-3, а
на свято на великому блюді - і більше. Прикрасити можна зеленим горошком,
шматочками огірка. Прикраси в стравах залежать від фантазії господині.Тільки що ви переглянули рецепт домашніх оселедців.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из рыбы и
морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий