среда, 25 декабря 2013 г.

рецепт домашніх оселедців



Оселедець в яблуках
Для приготування рецепта оселедець в яблуках необхідно:  Яблука середнього розміру розрізати навпіл, видали­ти серцевину, а м'якуш обережно вибрати, залишивши шар приблизно у півсантиметра. Оселедець обробити, чисте філе порубати ножем з м'якушем яблука, заправи­ти майонезом. Отриманим фаршем начинити половинки яблук, зверху посипати дрібно порізаним або натертим на тертушку яйцем, прикрасити зеленню.
Оселедець з червоним буряком
Для приготування рецепта оселедець з червоним буряком необхідно: Філе оселедця, невеличкий варений буряк, цибули­ну, круто зварене яйце подрібнити, додати тертий твердий сир (якщо немає твердого - можна звичай­ний), заправити майонезом, ретельно перемішати, викласти в салатницю, прикрасити тертим сиром, яй­цем, зеленню.
Оселедець з редькою
Для приготування рецепта оселедець з редькою
необхідно: Філе оселедця вимочити в молоці, подрібнити, до­дати редьку і цибулю (в пропорції 2:1) та заправити олією.
Оселедець у гірчичному желе
Для приготування рецепта оселедець у гірчичному желе необхідно: Спочатку готуємо гірчичне желе: желатин залити хо- лодною водою на 1,5 години. Гірчицю, чорний мелений перець, сіль, цукор перемішати, додати оцет та олію, підігріти, але не доводити до кипіння, додати підготов­лений желатин, дочекатись (помішуючи ложкою), поки розчиниться. Цим желе заливати філе оселедця, гарно розкладеного на блюді разом з шматочками вареного буряка і картоплі. Прикрасити зеленню.
Оселедець під "шубою"
Для приготування рецепта оселедець під "шубою"необхідно:  Дрібно січемо філе оселедця та тоненьким шаром розкладаємо на блюді. Зверху накладаємо шар варе­ної та тертої картоплі, моркви, червоного буряка. За­ливаємо майонезом. Таких шарів може бути 1-2-3, а на свято на великому блюді - і більше. Прикрасити можна зеленим горошком, шматочками огірка. Прик­раси в стравах залежать від фантазії господині.Тільки що ви переглянули рецепт домашніх оселедців.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из рыбы и морепродуктов 

Комментариев нет:

Отправить комментарий