пятница, 14 марта 2014 г.

рулет з оселедця


500 солоного філе оселедця 100 г сиру твердих сортів 50 г ріпчастої цибулі 1 зубчик часнику 30 г ядер мигдалю 50 г анчоусів 10 мл білого вина. Зелень розмарину , гірчиця і лавровий лист. Мелений чорний перець і сіль за смаком
Сир натерти на дрібній тертці , з'єднати з подрібненим луком , товченим часником , розтертими анчоусами і подрібненим мигдалем , влити вино , посолити , поперчити і добре перемішати. Філе оселедця нарізати смужками , на кожну з них викласти трохи сирної начинки і скрутити .Готові рулетики подати на стіл , прикрасивши гірчицею , зелінню розмарину і свіжими лавровими листочками.
рулет з оселедця
 200 г солоних філе оселедця, 100 г солоних огірків, 20 г зелені кропу. Яблуко, лимон, зелень кропу і зелену цибулю для прикраси. Мелений чорний перець за смаком.
 На філе оселедця викласти нарізаний соломкою огірок, поперчити і згорнути. Рулетики скріпити шпажками і прикрасити скибочками яблука, кружечками лимона, гілочками кропу і зеленою цибулею.Тільки що ви переглянули рецепт приготування рулет з оселедця.Рецепти приготування рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий