воскресенье, 19 января 2014 г.

Медові кульки

 Для приготування медових кульок необхідно:
Змішуємо склянку цук­рової пудри, склянку ме­лених горіхів, 5 столових ложок меду, чайну ло­жечку соди. Додаємо по­передньо потовчені у ступ­ці прянощі — 0,5 чайної ложечки кориці, 5 — 6 зерняток гвоздики, 3 — 4 горошини чорного пер­цю. Потім всипаємо бо­рошно. Його має бути стільки, щоб вийшло не дуже густе тісто. Все ви­мішуємо і формуємо куль­ки як волоський горіх.
Кульки викладаємо на змащене жиром і поси­лане борошном деко і запікаємо у духовці на помірному вогні.
Тільки що ви переглянули медові кульки рецепт приготування: Рецепти приготування салатів дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий