вторник, 28 января 2014 г.

вареники з сиром рецепт


Рецептів приготування тіста на вареники дуже ба­гато, але господині користуються переважно двома-трьома. Кількість борошна господиня визначає сама, за потребою. Перед приготуванням тісто на­криваємо вологою серветкою і даємо йому "дозріти" не менше ЗО хв.
Тісто звичайне на воді і яйцях. Беремо склянку води, 2 яйця, столову ложку олії. Сіль кладемо за сма­ком, приблизно чверть чайної ложки. Замішуємо тісто.
Тісто на сироватці. Склянка сироватки, 1 яйце, столова ложка олії, сіль за смаком.
Тісто на сметані. Одна склянка сметани, склянка води, 2-3 яйця, 1 чайна ложечка солі, борошно кладе­мо за потребою (приблизно 800 г).
Начинка. Начинок до вареників може бути безліч, але найпопулярніші, мабуть, класичні вареники - з си­ром. Начинку треба посолити, підсолодити, додати жовтки яєць, ретельно вимішати і начиняти вареники.Тільки що ви переглянули   вареники з сиром рецепт приготування.Рецепти приготування вареників дивіться ще за наступними посиланнях Вареники,чебуреки 

Комментариев нет:

Отправить комментарий