суббота, 4 января 2014 г.

салат з корейською морквою

Салат з корейською морквою мясом і огірками
Щоб приготувати cалат з корейською морквою треба мати: солоний або маринований огірок, склянку вареного рису, шматок вареного охолодженого мяса, 2/3 склянки гострої моркви по- корейськи, майонез. Для приготування cалата з корейською морквою необхідно:  Цей салат викласти на блюдо шарами. Першим має бути нарізаний кубиками огірок, другий - відварене і нарізане соломкою м’ясо, третій - варений рис, четвертий - морква по-корейськи. Кожний шар треба змастити майонезом.
Тільки що ви переглянули салат з корейською морквою рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий