Для приготування крабових
паличок необхідно: 200
г крабових паличок, 100 г товчених білих сухарів, сухарі для паніровки, один
жовток, одну чайну ложечку лимонного соку, сіль. Для приготування крабових
паличок необхідно: Крабові
палички подрібнити, додати 100 г товчених білих сухарів, жовток та чайну
ложечку лимонного соку. Все перемішати, посолити за смаком. З цієї маси сформувати
невеликі кульки. Збити яйце. Кожну кульку обмокнути у збитому яйці, двічі
обкачати у підсмажених товчених сухарях. Викласти кульки на деко й випікати в
гарячій духовці 10-15 хв. до золотистого кольору.Тільки що ви переглянули крабові палички рецепт: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: блюда с рыбы и морепродуктов
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Поиск по этому блогу
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий