понедельник, 13 января 2014 г.

Крабові палички рецепт

  Для приготування крабових паличок необхідно:   200 г крабових паличок, 100 г товчених білих сухарів, сухарі для паніровки, один жовток, одну чайну ло­жечку лимонного соку, сіль.  Для приготування крабових паличок необхідно:  Крабові палички подрібнити, додати 100 г товчених білих сухарів, жовток та чайну ложечку лимонного соку. Все перемішати, посолити за смаком. З цієї маси сформувати неве­ликі кульки. Збити яйце. Кожну кульку обмокнути у збитому яйці, двічі обкачати у підсмажених товчених сухарях. Виклас­ти кульки на деко й випікати в гарячій духовці 10-15 хв. до зо­лотистого кольору.Тільки що ви переглянули крабові палички рецепт: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  блюда с рыбы и морепродуктов

Комментариев нет:

Отправить комментарий