Страницы
-
Главная страница
-
технология приготовления продуктов
-
Вторые блюда
-
Первые блюда
-
Приготовление шашлыка
-
блюда с рыбы и морепродуктов
-
Блюда из птицы
-
блюда из мяса
-
салаты и закуски
-
домашние заготовки
-
вареники,чебуреки
-
Блюда из круп, и макаронных изделий
-
каши
-
холодець
-
котлеты
-
пицца, паста,роллы,рагу
-
страви із гарбуза
-
блюда из печенки
-
бутерброды
-
приготовления блюд для детей
-
блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Крабові палички рецепт
Для приготування крабових
паличок необхідно: 200
г крабових паличок, 100 г товчених білих сухарів, сухарі для паніровки, один
жовток, одну чайну ложечку лимонного соку, сіль. Для приготування крабових
паличок необхідно: Крабові
палички подрібнити, додати 100 г товчених білих сухарів, жовток та чайну
ложечку лимонного соку. Все перемішати, посолити за смаком. З цієї маси сформувати
невеликі кульки. Збити яйце. Кожну кульку обмокнути у збитому яйці, двічі
обкачати у підсмажених товчених сухарях. Викласти кульки на деко й випікати в
гарячій духовці 10-15 хв. до золотистого кольору.Тільки що ви переглянули крабові палички рецепт: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: блюда с рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий