понедельник, 20 января 2014 г.

відбивні рецепт


Для приготування відбивних в маринаді 
Треба мати: 0,5 кг м'яса, 4 яйця, 1 столову ложку гірчиці, 1 столову ложку томатного соусу, борошно, сіль, перець.
Для приготування відбивних необхідно:М'ясо нарізати шматочками, відбити, посолити й поперчити. Обваляти в борошні. Замочити в маринаді і тримати у холодильнику. А тим часом приготувати соус: яйця збити з гірчицею і томатним соусом, додати подрібнені зубочки часнику. У такому соусі відбивні можна зберігати в холодильнику до 5 днів.
Ще рецепт страви з м'яса Курячі "палички”
Приготувати звичайний котлетний фарш (м'ясо - куряче філе). Сформувати видовжені палички, обваляти їх у панірувальних сухарях й обсмажити у великій кількості олії.Тільки що ви переглянули відбивні рецепт приготування: Рецепти приготування  дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий