Для приготування
відбивних в маринаді
Треба мати: 0,5 кг м'яса, 4 яйця,
1 столову ложку гірчиці, 1 столову ложку томатного соусу, борошно, сіль,
перець.
Для приготування відбивних необхідно:М'ясо
нарізати шматочками, відбити, посолити й поперчити. Обваляти в борошні.
Замочити в маринаді і тримати у холодильнику. А тим часом приготувати соус: яйця
збити з гірчицею і томатним соусом, додати подрібнені зубочки часнику. У такому
соусі відбивні можна зберігати в холодильнику до 5 днів.
Ще рецепт страви з м'яса Курячі "палички”
Приготувати
звичайний котлетний фарш (м'ясо - куряче філе). Сформувати видовжені палички,
обваляти їх у панірувальних сухарях й обсмажити у великій кількості олії.Тільки що ви переглянули відбивні рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:
Блюда
из мяса
Комментариев нет:
Отправить комментарий