суббота, 7 декабря 2013 г.

Салат з білокачанної капусти

Для приготування салата з білокачанної капусти треба мати: 400г(маленька головка) капусти, 50-70 г (1-2 штуки) моркви, сік одного лимона, півлітрову склян­ку чорносливу, 2 чайні ложечки цукру, сіль - за смаком. Для приготування  салата з білокачанної капусти необхідно: Заздалегідь замочуємо чорнослив і, коли він набряк­не, видаляємо кісточки і кожний розрізуємо на чотири частини. Капусту січемо якомога тонше, перетираємо її чистими руками з сіллю, додаємо цукор. Якщо соку виді­лилось багато, то капусту можна віджати. Після цього до­даємо моркву, натерту на тертушці з середніми отвора­ми. Вимішуємо, додаємо чорнослив, заправляємо соком лимона і знову вимішуємо. Викладаємо до салатника. Зверху прикрашаємо чорносливом.Тільки що ви переглянули салат з білокачанної капусти рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий