Для приготування салата з білокачанної капусти треба мати: 400г(маленька головка) капусти, 50-70 г (1-2 штуки) моркви, сік одного лимона,
півлітрову склянку чорносливу, 2 чайні ложечки цукру, сіль - за смаком. Для приготування салата з білокачанної
капусти необхідно: Заздалегідь замочуємо чорнослив і, коли він
набрякне, видаляємо кісточки і кожний розрізуємо на чотири частини. Капусту
січемо якомога тонше, перетираємо її чистими руками з сіллю, додаємо цукор.
Якщо соку виділилось багато, то капусту можна віджати. Після цього додаємо
моркву, натерту на тертушці з середніми отворами. Вимішуємо, додаємо
чорнослив, заправляємо соком лимона і знову вимішуємо. Викладаємо до салатника.
Зверху прикрашаємо чорносливом.Тільки що ви переглянули салат з білокачанної капусти рецепт приготування.Рецепти
приготування дивіться
ще за наступними посиланнями: салаты и закуски
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Поиск по этому блогу
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий