понедельник, 30 декабря 2013 г.

Консервовані кавуни

Для приготування консервованих кавунів необхідно:  Помиті кавуни нарізуємо шматочками і складаємо у стерильну трилітрову банку, заливаємо окропом. Нак­риваємо кришкою, а зверху рушником. Витримуємо так ЗО хвилин. Потім воду зливаємо з банки в каструлю і на кожний літр злитої рідини додаємо по 1 столовій ложці солі та 4 столові ложки цукру. Розсіл ставимо на вогонь, поки він нагрівається у банки кладемо два зуб­ки часнику. Коли розсіл закипить, вливаємо в нього 50 мл 9%-ного оцту і розливаємо по банках. Закатуємо банки кришками, накриваємо рушником, а через добу виносимо на холод.Тільки що ви переглянули рецепт приготування консервованих кавунів. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий