суббота, 7 декабря 2013 г.

солодкі десерти рецепти

І ЗВИЧАЙНО Ж, ОКРАСА СТОЛУ — ДЕСЕРТ.
САЛАТ“ФРУКТОВИЙ”

Для приготування солодкіх десертів треба мати:  4-5 яблук, 3 банани, 100 г родзинок, 1 апельсин, 1 ст. ложка лимонного соку, 100 г шоколаду, півсклянки йогурту чи сметани, З ст. ложки цукру. Для приготування  солодких десертів необхідно: Фрукти почистити від шкірки і по­кришити не дуже маленькими шма­точками. Збризнути лимонним соком і заправити йогуртом чи збитою із цу­кром сметаною. Прикрасити натер­тим шоколадом. 
КЕКС “ЛИМОННИЙ”

Для приготування солодкіх десертів треба мати:  200 г борошна, 4 жовтка, 200 г вершкового масла чи марга­рину, 100 г родзинок, 1 лимон, 1 склянка цукру, 1 ч. ложка соди, погашеної оцтом. Для приготування  солодких десертів необхідно: 
Розтоплене масло збити із цукром. Додати жовтки, натертий лимон із цедрою, борошно, соду. Все ретель­но вимішати і викласти у форму, змащену жиром. Випікати в духовці, розігрітій до 180°С 45 хв. Готовий кекс швидко вийняти із форми і об­сипати цукровою пудрою
БАНАНИ В ШОКОЛАДІ

Для приготування солодкіх десертів треба мати:  4 банани, 50 г какао-поро­шку, 50 г вершкового масла, пів­склянки цукру, 5 ст. ложок води.
Для приготування  солодких десертів необхідно: 
Какао, цукор ретельно перемішати з водою і варити, помішуючи, на сла­бкому вогні 5-7 хв. до загустіння. По­тім розтопити масло у цій глазурі. Ба­нани порізати кружальцями, облити ще теплою глазур’ю.Тільки що ви переглянули солодкі десерти рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий