І ЗВИЧАЙНО Ж, ОКРАСА СТОЛУ — ДЕСЕРТ.
САЛАТ“ФРУКТОВИЙ”
Для приготування солодкіх десертів треба мати: 4-5 яблук, 3 банани, 100 г родзинок, 1 апельсин, 1 ст. ложка лимонного соку,
100 г шоколаду, півсклянки йогурту чи сметани, З ст. ложки цукру. Для приготування солодких десертів необхідно: Фрукти почистити від шкірки і покришити не дуже
маленькими шматочками. Збризнути лимонним соком і заправити йогуртом чи збитою
із цукром сметаною. Прикрасити натертим шоколадом.
КЕКС “ЛИМОННИЙ”
Для приготування солодкіх десертів треба мати: 200 г борошна, 4 жовтка, 200 г вершкового
масла чи маргарину, 100 г родзинок, 1 лимон, 1 склянка цукру, 1 ч. ложка соди,
погашеної оцтом. Для приготування солодких десертів необхідно:
Розтоплене масло збити із цукром. Додати жовтки,
натертий лимон із цедрою, борошно, соду. Все ретельно вимішати і викласти у
форму, змащену жиром. Випікати в духовці, розігрітій до 180°С 45 хв. Готовий
кекс швидко вийняти із форми і обсипати цукровою пудрою
БАНАНИ В ШОКОЛАДІ
БАНАНИ В ШОКОЛАДІ
Для приготування солодкіх десертів треба мати: 4
банани, 50 г какао-порошку, 50 г вершкового масла, півсклянки цукру, 5 ст.
ложок води.
Для приготування солодких десертів необхідно:
Для приготування солодких десертів необхідно:
Какао, цукор ретельно перемішати з водою і
варити, помішуючи, на слабкому вогні 5-7 хв. до загустіння. Потім розтопити
масло у цій глазурі. Банани порізати кружальцями, облити ще теплою глазур’ю.Тільки що ви переглянули солодкі десерти рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий