пятница, 22 ноября 2013 г.

салат зимовий



Салат Зимовий

Треба мати: 150 г квашеної капусти, 4 зварених із шкіркою картоплини, 3 копчені мисливські сосиски, або 200 г копченої шинки, 5 столових ложок олії, 1 сто­лову ложку без верха гірчиці, 1 чайну ложечку оцту, 1 пучечок петрушки, сіль та цукор - за смаком.
Капусту віджати і викласти в салатницю. Охолодже­ну відварену картоплю почистити та нарізати кубика­ми, Сосиски нарізати кружечками (шинку - кубиками). Для заправки змішати з олією заправлену цукром гір­чицю, сіль, додати оцет за смаком, усе ретельно пе­ремішати.
Картоплю і сосиски (або шинку) додати до капусти, залити все салатною заправкою і дати постояти в хо­лодному місці 15-20 хвилин. Перед подачею до столу все перемішати, а зверху посипати свіжою зеленню петрушки.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий