Мясной хлебец из фарша
ПОТРІБНО
по 350 г м’якоті яловичини і свинини
100 г копченої грудинки
1 скл. відварених грибів
2 відварені морквини 1 цибулина
3 ст. л. вершкового масла
1 скл. сухого виноградного вина
2 яйця
чорний мелений
перець,
сіль на смак
Для прикрашання:
зелень
кропу помідори
2Декілька відварених грибів та 1
морквину залишити для прикрашання. Гриби, 1 морквину і грудинку дрібно
нарізати.
З Цибулю нарізати маленькими
кубиками. Викласти на сковороду з 2 ст. л. вершкового масла і злегка обсмажити.
4Викласти в миску м’ясо, гриби,
грудинку, моркву, обсмажену цибулю. Посолити і поперчити, вбити яйця. Ретельно
перемішати.
5 з отриманої маси сформувати
хлібець у вигляді булки хліба, загорнути його в марлю, складену в 2 шари.
6Викласти хлібець в каструлю,
полити вином, додати вершкове масло, що залишилось (1 ст. л.), сіль і варити
40-50 хв.
7Готовий хлібець охолодити,
нарізати скибочками, викласти на тарілку. Прикрасити страву грибами, кропом та
овочами.
Рецепты приготовления Блюда из мяса смотрите еще по следующим ссылках: Блюда из мяса
Рецепты приготовления Блюда из мяса смотрите еще по следующим ссылках: Блюда из мяса
Комментариев нет:
Отправить комментарий