вторник, 12 ноября 2013 г.

мясной хлебец из фарша


Мясной хлебец из фарша
ПОТРІБНО
по 350 г м’якоті яловичини і свинини
100 г копченої грудинки
1 скл. відварених грибів
2 відварені морквини 1 цибулина
3 ст. л. вершкового масла
1 скл. сухого виноградного вина
2 яйця
 чорний мелений перець,
сіль на смак
Для прикрашання:
 зелень кропу  помідори
1 М’ясо нарізати шматками і пропустити через м’ясорубку.
2Декілька відварених грибів та 1 морквину залишити для прикрашання. Гриби, 1 морквину і грудинку дрібно нарізати.
З Цибулю нарізати маленькими кубиками. Викласти на сковороду з 2 ст. л. вершкового масла і злегка обсмажити.
4Викласти в миску м’ясо, гриби, грудинку, моркву, обсмажену цибулю. Посолити і поперчити, вбити яйця. Ретельно перемішати.
5 з отриманої маси сформувати хлібець у вигляді булки хліба, загорнути його в марлю, складену в 2 шари.
6Викласти хлібець в каструлю, полити вином, додати вершкове масло, що залишилось (1 ст. л.), сіль і варити 40-50 хв.
7Готовий хлібець охолодити, нарізати скибочками, викласти на тарілку. Прикрасити страву грибами, кропом та овочами.
Рецепты приготовления Блюда из мяса смотрите еще по следующим ссылках: Блюда из мяса


Комментариев нет:

Отправить комментарий